понеделник, 9 септември 2013 г.

17 бюти продукта,които трябва да имате този сезон

1.Гел очна линия-удобни за нанасяне,издържливи,голямо разнообразие от цветове и може да се използват по различни начини.
Brands: Maybelline,Essence,Catrice,L'oreal,Lancome,NARS



2. Цветна спирала- рискувайте с различен от черния или кафяв цвят,бъдете различни и не се страхувайте да експериментирате 
Brands: Maybelline,Rimmel,Golden Rose,Estee Lauder


3.Четки за сенки - разбира се всички сенки идват и с апликаторчета,но според мен е твърде неудобно да се работи с тях(особено ако правите опушен грим).Затова предпочитам четките.На бг пазар може да намерите всякакви марки,въпроса е колко сте склонни да инвестирате.
Brands: MAC, Ecotools,Essence,PrettyTime,Barbara Hofmann

4.Хайлайтър за под окото- след като коректора е покрил тъмните кръгове и торбичките ,хайлайтъра ще завърши покриването с прекрасен сиян вид.Списание "Seventeen" препоръчва Illamasqua Skin Base Lift ( 27$ и може да се поръча от asos.com и от официалния сайт) 

5.Мигли на снопчета- можете да ги наредите както по цялата дължина на клепача за страхотен и горещ поглед,така и само в края за ежедневен естествен вид.
И не забравяйте- нанасяте спирала след като лепилото е хубаво изсъхнало.
Brands: Sephora,MAC,Essence,Eylure,Revlon,Wimp'rs by Fing'rs


source:sephora.com




6.Молив за вежди- изключително удобен и лесен за употреба.Ако искате да спестите време-това е вашия продукт.Нанася се по-бързо от сенките за вежди.Четката върху капачето,независимо от марката на молива,винаги е много удобна,така че не се налага да търсите забутаното някъде гребенче за вежди.
Brands: NYX,Essence,Bourjois,Maybelline


7.Спирала за удължаване и обем едновременно-  вече не е нужно да се чудите кое да изберете- дължина или обем.Списание Seventeen препоръчва новата спирала на Tarte "Lights, Camera, Flashes" ( 23$). Перфектна гумена четка,с множество различни по размер,секторирани власинки за постигането на идеална дължина и взривяващ обем.


8.Блестящ неутрален молив- идеален е както за ежедневен грим,така и за по-специални поводи,а пък за коледните празници си е направо задължителен.Такъв вид молив всеки път ми спасява положението,когато набързо трябва да сложа някакъв макар и естествен цвят на очите. PS(скоро очаквайте ревю на такъв молив )
Brands: Avon,NYX,Chanel,MAC


9.Праймър/База за сенки-ако не искате да ви се събират сенките в гънката на клепача или да се размазват,ако искате по-наситен цвят независимо дали сте с грим за училище или тъмен опушен грим за парти-това е вашият и задължителен продукт.Праймъра захваща сенките и другите продукти и не позволява те да се размажат и да се "свлечат",засилва пигментацията на сенките и прави грима дълготраен.
Brands: Urban Decay,Catrice,Essence,Revlon,Smashbox,Isa Dora,ELF


10.Сенки под формата на молив-Идеален е за носене в дамската чанта,за бърза поправка или освежаване на грима.Кремообразната формула е лесна за нанасяне.На пазара има огромно разнообразие от цветове,така че ако не ви се занимава с палитри-това е решението. 
Brands: Golden Rose,Make up for ever,Pixi,Stila,NYX
11.Хийт протектор- през студените месеци е много неприятно да седим с мокра коса,а постоянното сушене със сешоар,както и използването на преса и маша е вредно за косата.Добре че науката е достатъчно напреднала и хората са създали спрейовете за топлинна защита.От опит казвам,че наистина помагат.Е не очаквайте чудеса,но определено вършат работа.
Brands: Syoss,CHI,Aussie,ghd,L'oreal,John Freida,Matrix




12.Кератинова маска за коса- Кератинът е вид протеин.Той изгражда космите на косата.Кератинът в козметиката за коса за подобряване еластичността на косата,придаване на блясък,предпазване от вредните въздействия на околната среда.Кератинът също така намалява и цъфтежа на косата и е подходящ за всякакъв тип коса.
Brands: L'oreal Professionnel,Organix,L'anza,Lorys,Landoll


13.Цветен балсам за устни- това е един универсален продукт,който е подходящ за всякаква възраст и повод.Устните са подхранени и с приятен лек цвят.
Brands: Nivea,Covergirl,Maybelline,Lush,I love cosmetics,Burt's Bees,Korres


14.Матово червило-Ако се обсебени от червилата,това е продуктът,който задължително трябва да имате този сезон.Матовото червило прави устните ви да изглеждат стилни и с класа,а и ги подхранва невероятно.
Brands:Shiseido,MAC,NARS,NYX,Revlon

15.Глос с формата на молив- Страхотен цвят,лесен за нанасяне,подхранва устните,не се разтича и не лепне...какво повече да иска човек.Аз лично ги намирам за очарователни.Дори на бг пазар може да се намери голямо разнообразие от този продукт.
Brands:Clinique,Revlon,Catrice,ELF,Avon,Tarte

16.Супер тъмен цвят за устни- ако най-лудото нещо,което сте опитвали е червено червило или глос,есента и зимата са перфектните сезон да опитате нещо още по-лудо,например тъмно лилаво ≧◔◡◔≦ 
Brands: MAC,NARS,Obsessive Compulsive Cosmetics,YSL,Chanel

17.Енергизиращ измиващ гел за лице- Заредете лицето си с витамини и го освежете още от сутринта.Списание Seventeen препоръчва измиващия гел Moisture Burst на Clean&Clear-формула без мазнини,нежно почистваща порите, съдържаща екстракт от краставица и манго.Не изсушава кожата.( 5$ )














Няма коментари:

Публикуване на коментар